Halo 4: Forward Unto Dawn vanaf 20 augustus te koop

Halo 4: Forward Unto Dawn vanaf 20 augustus te koop

Op de militaire academie van de UNSC (United Nations Space Command) wordt een groep jonge cadetten klaargestoomd. Zij moeten straks de strijd aangaan met rebellen die op meerdere planeten in opstand zijn gekomen tegen het gezag van de UNSC. Een van de militairen in opleiding is Thomas Lasky. Hij twijfelt aan het nut van de naderende oorlog. Bovendien is hij bang dat hij niet in de wieg gelegd is voor het leiderschap dat van hem wordt verwacht. Dan wordt de academie plotseling opgeschrikt door een gewelddadige aanval door aliens. Lasky moet vechten om de academie en zijn medestudenten te beschermen. Daarbij krijgen de verdedigers hulp van een geheimzinnige bondgenoot: een gepantserde supersoldaat die iedereen alleen maar kent als The Master Chief.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Ca3Y8Ws3plI

Halo 4: Forward Unto Dawn is een miniserie die achter elkaar is gezet als een film en heeft flink wat prijzen gewonnen; een Golden Reel Award en tijdens de Motion Picture Sound Editors maar liefst vier Streamy Awards (Best Cinematography, Best Editing, Best Drama, Best Production Design) won.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.