Trailer voor Halo 4: Game of the Year edition

Trailer voor Halo 4: Game of the Year edition

Halo 4 was vorig jaar een hit. Wij gaven de game dan ook een sterke 96. Binnenkort verschijnt de Halo 4: Game of the Year edition, een hernieuwde uitgave van de game met flink wat extra’s. Wanneer je deze editie van de game koopt krijg je de game inclusief Spartan Ops Season 1, de War Games Map Pass, waarmee je de Crimson, Castle en Majestic Map Packs binnen kunt halen, de nieuwe Champions Bundle en alle content die pre-orders en Limited Collector’s editions met zich mee namen. Daarnaast is er de exclusieve bonus in de vorm van vijftien nieuwe stukken armor en content voor je Xbox Avatar waarin een hint gegeven gaat worden naar Halo 5.

De prijs die momenteel genoemd wordt is $49.99. Wat de prijs bij ons zal zijn is nog niet bekend.
Wil je weten wat het pakket precies gaat brengen? Lees dan onze reviews van Halo 4, Crimson Map Pack, Majestic Map Pack, Castle Map Pack en Spartan Ops Season 1.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.