Halo 4 Global Championship 2013 begint vandaag

Halo 4 Global Championship 2013 begint vandaag

Sinds de release van Halo 4 in November is ontwikkelaar 343 Industries bezig om de game steeds weer te voorzien van nieuwe content. Zo worden er haast elke maandag nieuwe modi ge├»ntroduceerd en zijn we al negen levels verder qua DLC. Vanaf vandaag gaat het pas echt los in Halo 4, de Global Championship 2013 gaat namelijk beginnen. Een prijzenpot van zo’n 500.000 dollar is niet verkeerd, toch?

https://www.youtube.com/watch?v=b7dqtgkSWeQ

Wanneer we dit om gaan rekenen naar euro’s komen we op een bedrag van zo’n 380.000 euro uit. Wanneer je dus goed bent in de multiplayer van 343’s game, was het interessant om je voor dit evenement in te schrijven. Het enige dat je nodig hebt is een Xbox 360, Halo 4 en een Live Gold account. De winnaar gaat er met 200.000 dollar vandoor. Wanneer je door de voorrondes komt krijg je een volledig betaalde reis naar de finale. Wees er snel bij, de voorrondes lopen tot 19 augustus.

Mocht je niets winnen, dan worden er toch nog prijzen weggegeven. In welke vorm dit is, is nog niet bekend. Bij het registreren (wat hier nog kan!) krijg je sowieso een mooi t-shirt voor je Xbox Live Avatar. Succes!

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.