Halo 4 krijgt nieuwe mode en maps

Halo 4 krijgt nieuwe mode en maps

Halo 4 gaat nieuwe maps krijgen en een nieuwe mode genaamd Ricochet. Deze zullen te vinden zijn in de Champions Bundle die 343 Industries zojuist aan heeft gekondigd tijdens de Rooster Teeth Expo.

De downloadbare uitbreiding zal als een bundel verschijnen, maar ook in de vorm van losse pakketten. Het Bulsseye Pack introduceert sport gerelateerd Spartan armor en de nieuwe map Pitfall (een remake van Halo 3’s The Pit) en Vertigo. De nieuwe mode Ricochet introduceert 5 vs 5 gameplay in wat de ontwikkelaar beschrijft als ‘combat basketbal’. Spelers zullen strijden om een bal en moeten punten scoren, aanvallen en verdedigen. Je kunt de bal in een goal gooien of er mee wegrennen om extra punten te vergaren.
Nieuwe wapenskins en armor inclusief de Prefect, Mark V en ODST armorsetten, zullen los aangeschaft kunnen worden in het Infinity Armor Pack en het Steel Skin Pack. Spelers zullen het map pack aan moeten schaffen of de complete bundel om meteen met de mode aan de slag te gaan, voordat deze twee weken na de release beschikbaar komt voor iedereen.

The Champion Bundle verschijnt op 20 augustus en gaat je 800 Microsoft punten kosten. Deze uitbreiding zit niet in Halo 4’s Season Pass.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.