Halo: Forward Unto Dawn genomineerd voor een Emmy

Halo: Forward Unto Dawn genomineerd voor een Emmy

Met Halo 4: Forward Unto Dawn nam 343 Industries een gewaagde stap. De webserie, welke in vijf delen te zien is op Youtube, vertelde het verhaal dat voorafging aan het verhaal van de Halo-games. Omdat Youtube de manier was om de serie te bekijken, kon iedereen gratis de verhalen van verschillende UNSC cadetten beleven. Nu is de serie genomineerd voor een heuse Emmy.

Halo 4: Forward Unto Dawn was our first venture in the live-action web series world. It was an intimidating step to take but one that we enjoyed immensely. The cast and crew were some of the most talented and amazing that we’ve ever had the pleasure of working with, and we learned many things that we plan on applying in the future. That being said, we’re honored and excited to announce that Halo 4: Forward Unto Dawn has been nominated for an Emmy, specifically for Outstanding Main Title Design. To be in the company of American Horror Story: Asylum, Da Vinci’s Demons, Elementary, The Newsroom and Vikings is a humbling experience. More than anything, we’d like to thank you, the people that have supported us, for doing just that.
Now if you’ll excuse us, we need to go check our mail again. Frank still hasn’t received his Lead Actor in a Miniseries nomination yet, but we’re sure it’s coming. At least he is, anyway…

Much love, 343

Op de militaire academie van de UNSC (United Nations Space Command) wordt een groep jonge cadetten klaargestoomd. Zij moeten straks de strijd aangaan met rebellen die op meerdere planeten in opstand zijn gekomen tegen het gezag van de UNSC. Een van de militairen in opleiding is Thomas Lasky. Hij twijfelt aan het nut van de naderende oorlog. Bovendien is hij bang dat hij niet in de wieg gelegd is voor het leiderschap dat van hem wordt verwacht. Dan wordt de academie plotseling opgeschrikt door een gewelddadige aanval door aliens. Lasky moet vechten om de academie en zijn medestudenten te beschermen. Daarbij krijgen de verdedigers hulp van een geheimzinnige bondgenoot: een gepantserde supersoldaat die iedereen alleen maar kent als The Master Chief. Forward Unto Dawn verschijnt op 20 augustus op DVD en Blu-ray.

https://www.youtube.com/watch?v=Ca3Y8Ws3plI

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.