Halo Wars 2 Blitz Beta gaat van start op 20 januari

Halo Wars 2

PC Xbox One
9

Geweldig

5.2

User Avg

Halo Wars 2 Blitz Beta gaat van start op 20 januari

Halo Wars 2 Blitz Beta gaat van start op 20 januari

Vanaf 20 januari krijgen Xbox One- en Windows 10 pc-gamers een kans om hands-on te gaan met Halo Wars 2 via de laatste grootschalige multiplayer beta, voordat de game op 21 februari 2017 uitkomt. Deze keer zal de focus uitsluitend liggen op de gloednieuwe kaartspel mode, Blitz, op zowel Windows 10-pc’s als Xbox One.

Blitz is een nieuwe benadering van real-time strategie en een unieke manier om Halo Wars te spelen. Combineer tactische gevechten met strategieën op basis van kaarten. Jouw kaartenstapel is je wapen in Blitz: bouw collecties op met krachtige Halo-voertuigen en -troepen en stuur deze het slagveld op in intense online matches, of ga in je eentje de strijd aan.

De Halo Wars 2 Blitz Beta zal officieel beginnen op vrijdag 20 januari en zal tot en met 30 januari 2017 speelbaar zijn. De Blitz Beta zal plaatsvinden op de Proving Grounds map en zal 1v1, 2v2 en 3v3 gameplay bieden via matchmaking op zowel Windows 10-pc en Xbox One. Dus doe mee en ontvang een voorproefje van de game voor de lancering in februari, help Microsoft aspecten van de game te testen en verdien twee bonus packs kaarten voor de uiteindelijke retail versie van Halo Wars 2 zodra deze beschikbaar is in februari!

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.