Hearthstone: Journey to Un’Goro aangekondigd

Hearthstone: Heroes of Warcraft

Mac Mobile PC
9

Geweldig

8.3

User Avg

Hearthstone: Journey to Un’Goro aangekondigd

Hearthstone: Journey to Un’Goro aangekondigd

Blizzard heeft laten weten dat Journey to Un’Goro, de volgende uitbreiding voor Hearthstone, vanaf april te spelen zal zijn. De uitbreiding voegt 135 kaarten toe aan de game, alsook een compleet nieuwe stam: de elementals. De uitbreiding bevat nieuwe quest-kaarten in de vorm van legendary spells. Deze moet je bij het begin van je pot in je handen hebben en kan maar eenmaal in je deck voorkomen. Het is aan jou om bepaalde handelingen te doen waarna je krachtige kaarten gaat krijgen. Daarnaast gaan we de discover-variant adept zien. Deze is van toepassing op minions en laat je kiezen uit drie opties. Denk aan windjury of een divine shield.
De uitbreiding is te pre-orderen voor 44,99 euro. Hiermee krijg je vijftig packs wanneer de game verschijnt. Met de verschijning van de game luidt Blizzard ook meteen ‘Year of the Mammoth’ in.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.