Hearthstone: One Night in Karazhan aangekondigd

Hearthstone: Heroes of Warcraft

Mac Mobile PC
9

Geweldig

8.3

User Avg

Hearthstone: One Night in Karazhan aangekondigd

Hearthstone: One Night in Karazhan aangekondigd

Vanmorgen heeft Blizzard tijdens een livestream een nieuwe uitbreiding voor Hearthstone: Heroes of Warcraft aangekondigd. One Night in Karazhan is een nieuw avontuur dat geheel draait rondom een legendarisch feest.

Greetings to you, future partygoer! You’re invited to attend the shindig of the millennium at Azeroth’s most terrific tower—Karazhan! As Medivh’s guest, you’ll experience everything his delightful domicile has to offer while rubbing shoulders with Azeroth’s most fascinating beings and dancing the night away in Hearthstone’s next Adventure: One Night in Karazhan!

De prologue van de missie zal geheel gratis te spelen zijn. De uitbreiding kent wederom vier wings die te koop zijn voor €17,99. Mocht je de prologue hebben gespeeld, dan krijg je de Enchanted Raven en Firelands Portal-kaarten gratis. In totaal zijn er 45 kaarten en een nieuw cardback te verdienen. Je avontuur begint op 12 augustus, dan ligt de game in de digitale downloadwinkel.

Delen

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.