Hearthstone open beta nu live in Europa

Hearthstone: Heroes of Warcraft

Mac Mobile PC
9

Geweldig

8.3

User Avg

Hearthstone open beta nu live in Europa

Hearthstone open beta nu live in Europa

Het wachten is voorbij: de Hearthstone Open Beta is nu live in Europa! Als je nog niet de mogelijkheid hebt gehad om deze magische kaartgame te spelen, grijp dan nu je kans en duelleer tegen je vrienden in deze snelle, strategische kaartgame! De afgelopen paar maanden zijn zeer bijzonder geweest voor het hele Hearthstone team. Ze hebben Hearthstone begin maart aangekondigd op PAX East, zijn de colsed beta begonnen in augustus, hebben een geweldig Hearthstone evenement gehad op BlizzCon (Innkeeper’s Invitational) samen met de aankondiging van de iPhone en Android versies en zijn nu klaar om Hearthstone door iedereen te laten spelen in de open beta!

En wat betekent dit voor jou? Als je nog niet hebt kunnen spelen kan je nu de game downloaden! Ga hiervoor naar www.playhearthstone.com en klik op de Play Free Now knop. Blizzard is niet van plan om nog meer “card whipes” te doen, dus je kunt nu gaan bouwen aan je verzameling en je vrienden gaan uitdagen. Omdat dit de open beta is, is Blizzard nog volop in de testfase en in voorbereiding op de officiële lancering van Hearthstone.

Wil je meer over de game weten? Lees dan nog eens onze preview.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.