Nieuwe uitbreiding Hearthstone aangekondigd: Whispers of the Old Gods

Nieuwe uitbreiding Hearthstone aangekondigd: Whispers of the Old Gods

Blizzard Entertainment heeft zojuist een nieuwe uitbreiding van Hearthstone aangekondigd, namelijk: Whispers of the Old Gods. Wanneer een oud kwaad terugkeert is het aan jou om de juiste kaarten op tafel te leggen. Whisters of the Old Gods is de vierde uitbreiding voor Hearthstone en brengt 134 nieuwe kaarten met zich mee, inclusief de legendarische krachten van C’Thun, N’Zoth, Yogg-Saron en Y’Shaarj. De uitbreiding gaat wat dingen veranderen in het spel. Bekende kaarten raken corrupt, monsters doen hun aantrede en er zullen heel wat felle kaartgevechten gestreden moeten worden.

Het spel komt naar Windows, iOS, Android en Mac. Kaarten van Whispers of the Old Gods zijn te winnen in de Arena mode en te koop met in-game goud of je echte geld. Vanaf 15 maart, tot het moment waarop de uitbreiding verschijnt, kunnen spelers het spel vooruitbestellen en krijgen voor €44.99 een speciale 50-pakken bundel. Wie het daarna na kan vertellen krijgt ook een uniek thema voor op de achterkant van je kaarten…
All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.