Heb jij tegoed voor PlayStation Network of Xbox Live gewonnen?

Heb jij tegoed voor PlayStation Network of Xbox Live gewonnen?

Met de komst van Star Wars Battlefront zit je er vast aan te denken om ook meteen de season pass erbij aan te schaffen. We weten het, met vijftig euro is ‘ie best wel wat prijzig. Om de Star Wars-festiviteiten nog meer kracht bij te zetten mochten we in samenwerking met livekaarten.nl en psncardplus.nl twee keer twintig euro tegoed weg gaan geven. Enige wat je daar dan voor moest doen was antwoord geven op de volgende vraag;

In Star Wars Episode VI: Return of the Jedi, zien we de planeet Endor voor het eerst. (De planeet is ook te vinden in Battlefront!) Waar heeft de filmcrew deze scènes opgenomen?

Uiteraard zijn deze scènes opgenomen in het Redwood National Park. Jullie hebben massaal het goede antwoord toegestuurd, maar helaas kunnen er maar twee mensen winnen. De winnaars zijn geworden:

Tim Voermans, PlayStation 4
Ruud Meeuwsen, Xbox Live

Van harte gefeliciteerd met jullie prijzen. De codes om het tegoed te krijgen zitten zo snel mogelijk in jullie mail.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.