Het succes van Pokemon Go resulteert in groen licht voor Pikachu film

Pokémon Go

Mobile
8.4

User Avg

Het succes van Pokemon Go resulteert in groen licht voor Pikachu film

Het succes van Pokemon Go resulteert in groen licht voor Pikachu film

De Pokemon zijn dankzij Go heter dan ze ooit geweest zijn en dat heeft best wat gevolgen voor Nintendo’s melkkoetje. Na jaren van weifelen en twijfelen is er  in Hollywood eindelijk een beslissing genomen rond een nieuwe Pokemon-film. Legendary Pictures, de studio achter Warcraft, heeft een contract getekend met Nintendo en de Pokemon Company om een live action Pokemon film te maken.

Hoe zou zoiets kunnen werken vraag je jezelf vast af? Het traditionele verhaal rond een trainer die honderden Pokemon moet vangen in de wijde wereld kan toch nooit een boeiende film op gaan leveren? Dat denken ze bij Legendary duidelijk ook want er werd besloten om de 3Ds-spin-off Detective Pikachu als basis te nemen voor de film. Een mysterie gesitueerd in een wereld waarin mensen en Pokemon samen leven met ieders favoriete gele bliksempje in de hoofdrol? Verkocht!

Iedere gamesite heeft die ene toffe, lieve meid nodig die te porren valt voor de schattige platformgames. Hier bij GameParty moeten we het echter nog steeds met Eefje stellen. Een inktzwart gevoel voor humor, ietwat van een grote bek en een voorliefde voor de meest gewelddadige games die je kan bedenken. Dat is Eefje in een notendop.