Hitman 2 – Miami gameplay trailer onthuld #E32018

Hitman 2 – Miami gameplay trailer onthuld #E32018

Warner Bros. Interactive Entertainment geeft vandaag de Hitman 2 Miami gameplay trailer vrij, waarin een van de nieuwe sandbox-locaties uit de game te zien is. De video toont de levendige Miami setting, waar een spannende motorrace een kleurrijke achtergrond vormt, samen met verschillende instrumenten, wapens en onverwachte vermommingen voor Agent 47. Hitman 2 neemt spelers mee naar alle uithoeken van de wereld, waaronder plaatsen die nooit eerder zijn bezocht in een Hitman™ game. Van exotische zonovergoten straten tot donkere en gevaarlijke regenwouden: elke gedetailleerde locatie biedt meerdere manieren om de ongeëvenaarde diepgang van het spel te ontdekken.
Hitman 2 is het vervolg op de bekroonde internationale videogame Hitman. Met gloednieuwe en hypergedetailleerde sandboxes vol levendige omgevingen biedt de game spelers de vrijheid om de ultieme huurmoord te plegen. Ze hebben daarbij verschillende instrumenten, wapens, vermommingen en stealthtechnieken tot hun beschikking om op creatieve wijze voor een unieke reeks gebeurtenissen te zorgen. Hitman 2 biedt nieuwe speltypen met de Sniper Assassin-modus, waarmee voor het eerst een co-opervaring aan de Hitman™-reeks is toegevoegd. Twee spelers kunnen zo online samenwerken om hun doelwitten uit te schakelen. Sniper Assassin is nu beschikbaar als early access bonus voor consumenten die Hitman 2 pre-orderen bij de deelnemende winkels!

Hitman 2 is vanaf 14 november verkrijgbaar voor PlayStation®4, PlayStation®4 Pro, de Xbox apparaten waaronder Xbox One X en PC.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.