Kijk achter de schermen bij Project CARS 2

Kijk achter de schermen bij Project CARS 2

Slightly Mad Studios en Bandai Namco hebben het eerste deel van een zesdelige filmserie onthuld, dat laat zien hoe elke auto in Project CARS in samenwerking met coureurs wordt ontwikkeld. Patrick Long, Chris Goodwin, Tommy Milner, en Vaughn Gittin Jr. zijn maar een paar van de race-sterren die in deze video’s te zien zijn.

Deze 6 nieuwe films komen uit gedurende de lente en zomer van 2017. Ze bevatten intieme blikken achter de schermen, en laten zien hoe wereldberoemde coureurs en testrijders meewerken aan de in-game besturing en de ‘feel’ van de voertuigen in Project CARS 2.

Vandaag is de eerste film uitgebracht: ‘Project CARS 2: Built by Drivers – “As Close As It Gets” Featuring Chris Goodwin’. Hierin zie je de ontwikkeling van de nieuwe McLaren 720S, en hoe McLaren’s ‘chief test-driver’, Chris Goodwin, werkt aan de in-game development van de supercar. Uiteindelijk kan alleen Goodwin de in-game besturing van de 720S goedkeuren, en dat betekent dat technici van overal ter wereld moeten worden ingevlogen voor één laatste crunch test-sessie. Zal Goodwin “zijn” auto goedkeuren Dit eerste deel werd gefilmd in Londen en in McLarens Technology Centre door Outrun Films, specialisten op het gebied van automotive en action features, en de makers van “McLaren 720S Reveal”, en “Nürburgring & Bentley Racing”.

Deze 6 live-action films laten de nauwe samenwerking zien tussen de Project CARS-franchise en race-sterren als Corvette Racings Tommy Milner, drift-legende Vaughn Gittin Jr, en autofabrikanten als Mercedes-Benz.
All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.