Hitman 2 – Sniper Assassin-competitie aangekondigd

Hitman 2 – Sniper Assassin-competitie aangekondigd

Warner Bros. Interactive Entertainment heeft de Hitman: Sniper Assassin-competitie aangekondigd, een geheel nieuwe uitdaging voor fans om hun schuttersvaardigheden te onderwerpen aan de ultieme test. De topscorende agenten op de platformen PlayStation 4, Xbox One en Steam maken ieder kans op de grote prijs: zijn/haar naam en beeltenis in de game in toekomstige content van Hitman 2. Vanaf vandaag kunnen spelers deelnemen aan deze competitie door Hitman 2 te pre-orderen en de nieuwe Sniper Assassin-modus te downloaden, een gratis early-accessbonus die nu beschikbaar is om te spelen (enkel bij deelnemende retailers). Deelnemers kunnen vervolgens officieel deelnemen aan de wedstrijd door zich te registreren voor een IOI-account en Sniper Assassin in ‘solo’-modus te spelen als Agent 47.
Gedurende de wedstrijdperiode kunnen deelnemers highscores bekijken via in-game ranglijsten om hun persoonlijke verbetering te volgen of om te zien hoe ze het doen ten opzichte van andere agenten. De drie topscorers, een van elk afzonderlijk gamingplatform, worden bepaald nadat de competitie eindigt op 6 november 2018.

De officiële trailer van de HITMAN™: Sniper Assassin-competitie kan worden bekeken en gedeeld via de volgende link: https://youtu.be/Bsh2ncCGiYg

Met Sniper Assassin introduceert Hitman 2, ontwikkeld door IO Interactive, een nieuwe manier om te spelen – een zelfstandige game-modus die alle diepgang biedt die je zou verwachten van een Hitman™-game, door een sniper-scope, met ongelooflijke herspeelbaarheid, vele uitdagingen om te voltooien, wapenupgrades, interessante doelwitten, creatieve mogelijkheden, intelligente A.I. en een prachtige locatie in de vorm van een weelderig kasteel met omringende tuinen in Himmelstein, Oostenrijk.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.