Indrukwekkende infographic voor The Elder Scrolls Online

Indrukwekkende infographic voor The Elder Scrolls Online

Naar aanleiding van de release van The Elder Scrolls Online heeft Bethesda een infographic verspreid waarin een aantal statistieken en feiten worden belicht. Ontdek hoeveel mogelijke character combinaties er beschikbaar zijn, het aantal boeken je kunt lezen en hoeveel mudcrabs je moet ombrengen om level 50 te bereiken.

The Elder Scrolls Online, ontwikkeld door Zenimax Online Studios, is het laatste deel van de award-winnende franchise die de fantastische ervaring voor het eerst online brengt. Spelers kunnen hun eigen manier van spelen bepalen, terwijl ze vertrekken op avontuur in Tamriel. Je kunt alleen de heroïsche queesten aanvatten zoals in eerdere Elder Scrolls games, je kunt de immense wereld ontdekken met vrienden of je kunt met honderden tegelijk deelnemen aan enorme battles met als doel het Rijk te redden.

The Elder Scrolls Online ligt nu in de winkel voor PC en Mac-gamers.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.