Infinite Crisis toont nieuwe maps

Infinite Crisis toont nieuwe maps

Warner Bros. Interactive Entertainment en Turbine kondigen vandaag een gloednieuwe map aan voor Infinite Crisis, de Multiplayer Online Battle Arena (MOBA) die op dit moment in de Closed Beta fase zit. De nieuwe map, genaamd “Coast City”, bevat twee niveaus, defensieve torens (turrets) en verschillende nieuwe, spannende elementen die uniek zijn binnen het MOBA genre. Er is een trailer vrijgegeven die deze nieuwe map laat zien.

“Coast City” is een map met twee routes, een route bovenlangs en een route onderlangs met defensieve turrets. In het midden van de map ligt een belangrijk gebied “The Wastes”. The Wastes heeft wezens en doelstellingen die de teams kunnen helpen, en het bevat ook het Doomsday Device.
Het Doomsday Device bevindt zich in het centrum van de map en biedt een geheel nieuwe toevoeging aan de competitieve gameplay, evenals een krachtige aanval tegen vijandelijke bouwwerken en characters (Champions). Dit vernietigende artefact wordt beschermd door een neutrale turret en herrijst iedere vijf minuten, zodat het opnieuw bezet moet worden door een team.

De map bevat ook “Power Relays”. Dit zijn bedieningspunten, waarmee een team naar een route geduwd wordt en zo een patrouillerend uitzicht heeft over The Wastes. De “Power Relays” zijn vergrendeld door het bezettende team voor negentig seconden. en blijven bezet, totdat een ander team het weer veroverd. Coast City is één van de vele nieuwe ervaringen die Infinite Crisis biedt en introduceert nieuwe en innovatieve mogelijkheden binnen het MOBA genre.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.