Nightmare Superman maakt zijn huiveringwekkende debuut in Infinite Crisis

Nightmare Superman maakt zijn huiveringwekkende debuut in Infinite Crisis

Superman, eens de held van Metropolis, dwaalt nu rond als de doorgedraaide Phantom King. Hij is de nieuwste kampioen in Infinite Crisis, de free-to-play MOBA van Turbine, die zich afspeelt in het DC Universum.

Tientallen Phantom Zone poorten verschenen in Metropolis, waar honderden schreeuwende fantomen uit stroomden. Superman vloog, met het door zijn vader gemaakte ectopak door een poort en ontmoette daar Aethyr, een wezen die al een eeuwigheid in de Zone rondzwierf. Superman versloeg het beest, maar werd tegelijkertijd besmet met onaardse Phantom Zone energie. Erger nog, terwijl hij met Aethyr vocht, veranderden de inwoners van Metropolis in fantomen. Door deze ontdekking verloor Superman zijn verstand en sindsdien dwaalt hij door de stad, rouwend om de stad die hij niet kon beschermen.
Nightmare Superman gebruikt als huiveringwekkende opzichter Phantom Zone energie om vijanden uit te schakelen en bondgenoten te beschermen en is speelbaar vanaf 9 april.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.