Informatie, beelden en releasedatum voor Anthem #E32018

Anthem

PC PlayStation 4 Xbox One
6.9

Gemiddeld

Informatie, beelden en releasedatum voor Anthem #E32018

Informatie, beelden en releasedatum voor Anthem #E32018

Bioware kreeg tijdens EA Play op E3 2018 de mogelijkheid om te vertellen wat Anthem nu precies is. We weten nu dat de game een open wereld bevat waarin je met andere spelers samen kunt werken. Echter is er ook een mogelijkheid om alles in je eentje te spelen. Er is een basis waar je na elke missie terug gaat keren. Keuzes die je maakt tijdens de multiplayer worden in de basis getoond wanneer je in je eentje speelt. Zo krijgt iedere speler een eigen verhaal. Door de combinatie van single en multiplayer is het volgens Bioware makkelijker om verhalen toe te blijven voegen aan de game. Vanaf 22 februari 2019 ligt de game in de winkels voor PC, Xbox One en PlayStation 4. De trailer verdient het om bekeken te worden.
In Anthem verkennen en vechten maximaal vier spelers op een gevaarlijke, mysterieuze planeet vol geweldige personages in een uniek BioWare-verhaal. Javelin-exosuits maken van hun piloten krachtige helden, met spectaculaire wapens en ongelooflijke vaardigheden die het mogelijk maken om te vechten en verkennen in een vijandige omgeving. Spelers kunnen hun pakken aanpassen en personaliseren met unieke beschilderingen en uitrusting, zodat ze het juiste gereedschap hebben om bijna elke situatie het hoofd te bieden, en er goed uit te zien terwijl ze dat doen.

Spelers die staan te popelen om de gevaarlijke wereld van Anthem te betreden, kunnen de game nu al pre-orderen. Degenen die dat doen krijgen VIP demo-toegang en een unieke in-game Founders-vlag. Degenen die de Anthem standard edition pre-orderen ontvangen ook een Legendary weapon en het Legion of Dawn Armor Pack voor de Ranger Javelin als onderdeel van hun pre-ordercontent. Daarnaast ontvangen spelers die de Legion of Dawn Edition van Anthem pre-orderen of kopen na de lancering ook de volledige set Legion of Dawn Armor Packs (inclusief het Legion of Dawn Armor Pack voor de Ranger Javelin), een stuk uitrusting voor de Ranger Javelin, de digitale soundtrack en meer.

Anthem is ontwikkeld door BioWare en is vanaf 22 februari wereldwijd verkrijgbaar voor Origin op PC, Xbox One en PlayStation 4. Origin Access Premier-leden kunnen de volledige game als eerste spelen, met onbeperkte toegang op de PC vanaf 15 februari, en EA Access en Origin Access Basic-leden kunnen 10 uur lang spelen als onderdeel van de Play First-proefversie.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.