Injustice 2 story trailer: ‘The Lines are Redrawn’

Injustice 2

PlayStation 4 Xbox One
9.3

Geweldig

Injustice 2 story trailer: ‘The Lines are Redrawn’

Warner Bros. Interactive Entertainment en DC Entertainment onthullen vandaag de officiële Injustice 2 Story Trailer – ‘The Lines are Redrawn.’ Bekijk hoe het verhaal dat in gang gezet werd in Injustice: Gods Among Us zich ontwikkelt in het vervolg als nieuwe DC personages zich aansluiten bij het gevecht en de acties bepalen.

Injustice 2, gemaakt door NetherRealm Studios, is het door superkrachten omgeven vervolg op de populaire game Injustice: Gods Among Us waarmee spelers de ultieme versie van hun favoriete DC personages kunnen bouwen en verbeteren. De game beschikt over een enorme line-up van DC superhelden en superschurken. Injustice 2 vervolgt het epische filmische verhaal dat in Injustice: Gods Among Us begon als Batman en zijn bondgenoten hard werken om de uiteengevallen maatschappij weer samen te brengen, terwijl ze moeten vechten tegen diegenen die het regiem van Superman willen herstellen. Middenin deze chaos verschijnt een nieuwe bedreiging die het bestaan van de aarde in gevaar brengt.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.