Injustice: Gods Among Us heeft één miljard speelsessies bereikt op de mobiele apparaten

Injustice: Gods Among Us heeft één miljard speelsessies bereikt op de mobiele apparaten

Warner Bros. Interactive Entertainment en DC Entertainment kondigen vandaag aan dat de populaire mobile game Injustice: Gods Among Us de mijlpaal van meer dan één miljard speelsessies heeft behaald sinds lancering in april 2013. Om deze bijzondere prestatie te vieren, ontvangen alle spelers die vanaf vandaag tot en met het weekend de game spelen 30.000 gratis power credits, het betaalmiddel dat nodig is om geweldige super moves te ontketenen.

De Injustice: Gods Among Us mobile game is een free-to-play titel, beschikbaar in de App Store voor iPad, iPhone en iPod touch en via Google Play en Amazon Appstore voor Android. De game blijft fans over de hele wereld boeien en heeft een beoordeling van 4,5 uit 5 sterren ontvangen in de App Store.

Injustice: Gods Among Us, ontwikkeld voor iPad, iPhone en iPhod touch door de bekroonde NetherRealm Studios, is naar Android gebracht door Virtuous. De game bevat een collectible card mechanisme en nodigt spelers uit in 3-op-3 tag team combat, die bestaat uit de populairste DC Comics iconen, waaronder Batman, Superman, The Flash, Wonder Woman, Green Arrow, Aquaman en vele anderen om tegen te vechten. Fans van de binnenkort te verschijnen Xbox 360 en PlayStation 3 versies kunnen ook content ontgrendelen in de consoleversie, die beschikbaar is in de mobile game en vice versa door zich te registreren voor een Warner Bros. ID (WBID) account en de game te spelen.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.