Man of Steel vliegt richting Injustice: Gods Among Us

Man of Steel vliegt richting Injustice: Gods Among Us

Warner Bros. Interactive Entertainment bevestigt vandaag dat in juli een Man of Steel Superman skin wordt vrijgegeven. De skin is gebaseerd op het iconische DC Comics Superman karakter zoals deze te zien is in “Man of Steel”, de Superman-film die momenteel in de bioscopen draait. In diezelfde maand staat ook General Zod als nieuwe DLC karakter gepland. NetherRealm Studios heeft dit karakter gebaseerd op hun interpretatie van het beroemde DC Comics karakter.

De Man of Steel Superman skin is beschikbaar via Xbox Live Marketplace voor 80 Microsoft Points en via PlayStation Network voor €2,99. Het speelbare karakter General Zod is beschikbaar via Xbox Live Marketplace voor 400 Microsoft Points en via het PlayStation Network voor €4,99.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.