Zatanna doet mee in Injustice: Gods Among Us

Zatanna doet mee in Injustice: Gods Among Us

Warner Bros. Interactive Entertainment kondigt vandaag aan dat Zatanna, het nieuwste dowbloadbare personage, is toegevoegd aan de DC Comics vechtgame Injustice: Gods Among Us. Zatanna, gebaseerd op de interpretatie van NetherRealm Studios op het bekende DC Comics personage, is nu beschikbaar via Xbox LIVE Marketplace voor 400 Microsoft Points en is later vandaag beschikbaar via PlayStation Network voor €4,99.

Zatanna, een tweede generatie tovenaar en meesteres in bedrog, staat bekend om haar slimme ontsnappingen en spreekt haar spreuken achterstevoren uit. Ze is zeker een kracht om rekening mee te houden in de futuristische wereld van Injustice: Gods Among Us.
Injustice: Gods Among Us is een geheel nieuwe game, ontwikkeld door de bekroonde NetherRealm Studios, DC Entertainment en comic schrijvers Justin Gray en Jimmy Pamliotti. Terwijl het verhaal zich ontvouwt, ervaren spelers de kracht, gadgets en ongeëvenaarde kracht van favoriete DC Comics helden en schurken, zoals Batman, Superman, The Flash, Wonder Woman, Green Arrow, Aquaman, The Joker en vele anderen. In een wereld, waar de scheidslijn tussen goed en kwaad vervaagd is, nemen helden en schurken op grote schaal deel aan epische gevechten.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.