Injustice: Gods Among Us Ultimate Edition aangekondigd

Injustice: Gods Among Us Ultimate Edition aangekondigd

Warner Bros. Interactive Entertainment en DC Entertainment kondigen vandaag de lancering aan van Injustice: Gods Among Us Ultimate Edition. Injustice: Gods Among Us Ultimate Edition is ontwikkeld door de bekroonde NetherRealm Studios en is verkrijgbaar vanaf 29 november 2013, als uitgebreide versie van de best verkochte vechtgame franchise van 2013. De game wordt uitgebracht voor PlayStation 4, PlayStation 3, PlayStation Vita, Xbox 360 en PC.

Injustice: Gods Among Us Ultimate Edition bevat alle originele game content en alle downloadable content. Deze editie, met een waarde van meer dan €89,00, gaat voor €59,99 van eigenaar verwisselen op de PS4, PS3 en Xbox 360 terwijl de Vita en PC-versie met je mee naar huis gaan voor €39,99. De DLC in Injustice: Gods Among Us Ultimate Editio, bevat favorieten van fans als Lobo, Batgirl, General Zod, Martian Manhunter, Zatanna en Scorpion, een personage uit de Mortal Kombat wereld, opnieuw gecreëerd door Jim Lee, Co-Publisher bij DC Entertainment. Daarnaast bevat deze editie meer dan 40 extra skins en 60 S.T.A.R. Labs Missions, eerder aangeboden als DLC, en nu vanaf het begin van de game beschikbaar.

De PS4-versie is geremastered voor next-gen door High Voltage en bevat een Touchpad functionaliteit, mogelijkheden voor het delen van een video en streaming en linkt naar de PlayStation Network Feed van spelers tijdens wedstrijd wrap-ups en pauze menu’s. High Voltage brengt ook de PC versie van de game naar hongerige fans. De Vita-versie, die is aangepast voor een handheld ervaring door Armature Studio, bevat touch controls voor mini-games in de story modus en S.T.A.R. Labs Missions, Ad-hoc en Wi-Fi multiplayer, verzamelbare heldenkaarten en alle verkrijgbare DLC tot nu toe.

Injustice: Gods Among Us, verschenen in april 2013, is een geheel nieuwe game met een diep origineel verhaal en een grote cast van favoriete DC Comics iconen als Batman, Harley Quinn, Solomon Grundy, Superman, The Flash, Wonder Woman en vele anderen. In een wereld, waar de scheidslijn tussen goed en kwaad vervaagd is, nemen helden en schurken op grote schaal deel aan epische gevechten.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.