InnoGames introduceert nieuwe maandelijkse video podcast

InnoGames introduceert nieuwe maandelijkse video podcast

InnoGames heeft de eerste aflevering vrijgegeven van InnoGames TV, een nieuwe maandelijkse video podcast. De vijftien minuten durende aflevering kan bekeken worden op het officiële YouTube kanaal van InnoGames. In deze maandelijkse show ontvangen kijkers informatie over de nieuwste updates, evenementen en features van hun favoriete games. Daarnaast geeft InnoGames TV een exclusief kijkje achter de schermen en toont het werk van de game designers en ontwikkelaars achter de populaire online titels van Innogames.
De eerste aflevering bevat niet alleen de nieuwe “Making of Tribal Wars 2” video, maar toont ook de eerste informatie over het Forge of Empires winter evenement, de eerste blik op de aankomende multiplayer mogelijkheden van The West en een kijkje achter de schermen bij Grepolis. Tenslotte toont de video ook de nieuwe “Competitions” feature van Tribal Wars.

Met meer dan 110 miljoen geregistreerde spelers is InnoGames een van ’s werelds grootste ontwikkelaars en uitgevers van online games. Naast Tribal Wars heeft het in het Duitse Hamburg gevestigde bedrijf ook grote successen behaald met games als Grepolis en Forge of Empires.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.