Installeren high-res textures Call of Duty: Ghosts duurt zo'n dertig minuten

Installeren high-res textures Call of Duty: Ghosts duurt zo'n dertig minuten

Infinity Ward is druk bezig om de fout die op de Call of Duty: Ghosts discs voor de PlayStation 4 is geslopen weer op te lossen. Door een configuratiefout speelt de game namelijk maar in 720p. Om de game in het volledige HD-formaat te spelen, 1080p, is het de noodzaak om een update te downloaden. Daarnaast brengt de ontwikkelaar een high-res texture pack. Deze gaat er voor zorgen dat de textures in de game mooier en scherper worden.

Het downloaden en installeren installeren van dit pakket gaat je zo’n tien tot vijftien minuten kosten. Wanneer je besluit om alvast aan de slag te gaan met je spel duurt het dertig minuten.

To our PS4 fans, #CODGhosts installs the high-res textures in the background once the disk is in your system. We estimate it takes about 10-15 minutes. And possibly 30+ if you’re playing while it’s still installing. Unfortunately, there’s no way to see the progress of when it’s complete. Once complete, you’ll see the high-res textures in-game.

Hieruit blijkt dat het ‘Play as you Download’-systeem nog niet optimaal werkt. Wanneer je je game speelt terwijl de download nog bezig is, duurt de installatie twee tot drie keer zo lang als normaal. Of dit ook voor andere games het geval is, is onbekend.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.