Jaag op de gigantische Megalodon Shark in Sea of Thieves: The Hungering Deep

Sea of Thieves

PC Xbox One
8

Sterk

Jaag op de gigantische Megalodon Shark in Sea of Thieves: The Hungering Deep

Jaag op de gigantische Megalodon Shark in Sea of Thieves: The Hungering Deep

De eerste grote DLC voor Sea of Thieves, The Hungering Deep, is verschenen voor het spel. De update is volledig gratis. Het is de eerste van zes geplande content updates voor dit jaar, maar is kleiner dan de overige vijf die nog gaan komen.

The Hungering Deep is een twee weken durende campagne waarin je samen met andere spelers op een onvergetelijk avontuur gaat om de mysterieuze en monsterlijke megalodon te verslaan. De update bevat ook een tweetal nieuwe tools om met elkaar te communiceren als je op zee bent: een pratende trompet en een trommel. De rest van het avontuur mag je zelf ontdekken, want we willen niet te veel verklappen.

De update The Hungering Deep is gratis beschikbaar voor iedereen die Sea of Thieves speelt als onderdeel van de Xbox Game Pass of de game heeft gekocht voor een Xbox One-console of een Windows 10-pc. Download en installeer de nieuwste Sea of Thieves-update en je kunt meteen aan de slag met de nieuwe content. Maak je geen zorgen als je niet kunt deelnemen aan de tijdelijke campagne. Bepaalde content van The Hungering Deep, zoals de megalodon, de pratende trompet en de trommel, blijft daarna gewoon beschikbaar in Sea of Thieves.
All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.