Just Cause 3: Bavarium Sea Heist vanaf 11 augustus

Just Cause 3

PC PlayStation 4 Xbox One
7

Goed

8

User Avg

Just Cause 3: Bavarium Sea Heist vanaf 11 augustus

Just Cause 3: Bavarium Sea Heist vanaf 11 augustus

Square Enix en Avalanche Studios maken vandaag bekend dat Just Cause 3: Bavarium Sea Heist, het derde en laatste contentpakket van de Air, Land & Sea Expansion Pass, op 11 augustus beschikbaar komt voor alle expansion pass-houders. Alle andere spelers kunnen deze DLC vanaf 18 augustus aanschaffen als toevoeging aan hun game. Om de release te vieren, is nu een gloednieuwe lanceringstrailer beschikbaar.

Met de Air, Land & Sea Expansion Pass was het ons doel om de manier waarop spelers de game aanpakken compleet te veranderen, en dat is precies wat we hebben bereikt. Elk van de drie pakketten met nieuwe ‘tools’ laat de speler destructief huishouden op nieuwe, creatieve en unieke manieren. Zowel nieuwe als bestaande fans van Just Cause 3 krijgen hiermee vele uren aanvullende content en talloze manieren om elke situatie te benaderen.

– Marcus Andrews, Lead Designer van de Air, Land & Sea content bij Avalanche Studios

Trotseer de gevaarlijke wateren van West Medici in je nieuwe raketboot en infiltreer de Stingray, een mysterieuze onderzoeksfaciliteit waar het zeldzaamste en sterkste wapen van de Eden Corporation ligt opgeslagen. Dit contentpakket biedt toegang tot een gloednieuwe locatie om te verkennen, verse missies, een nieuw type challenge, de zwaar bewapende raketboot en de vernietigende “Eden Spark” lightning gun.

· Bevrijd de wateren langs de kust bij Scolio, waar zich de Eden Research-stations en mysterieuze “Stingray”-basis bevinden.

· Bestuur de dodelijke raketboot “Loochador”, gebruik zijn multi-lock missile launchers en miniguns om de formidabele Black Hand Fleet te verslaan.

· Infiltreer de Stingray-basis om de dodelijke “Eden Spark” lightning gun te stelen en je vijanden met bliksemstralen te bewerken in nieuwe verhalen en missies.

· Maak de Eden Spark nóg sterker met de mods die je verdient in de “Boat Invader” challenge.

Het Bavarium Sea Heist contentpakket kost € 5,99, de complete Air, Land & Sea Expansion Pass is verkrijgbaar voor € 24,99.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.