2K en Gearbox Software kondigen Borderlands 2 Game of the Year Edition aan

2K en Gearbox Software kondigen Borderlands 2 Game of the Year Edition aan

2K en Gearbox Software hebben vandaag aangekondigd dat om het succes van van Borderlands 2 te vieren de Borderlands 2 Game of the Year Edition vanaf 11 oktober beschikbaar zal zijn voor alle platformen. Nu de Borderlands 2 Season Pass compleet is, is dit het perfecte moment om al die content, samen met de basisgame, Premiere Club content en nog meer in één pakket aan te schaffen.

“Voor ons en voor de fans is de liefde voor Borderlands 2 gewoonweg spectaculair, daarom is het voor ons hier bij Gearbox Software logisch dat we iedereen de kans willen geven om de best verkopende game met de meest waardevolle uitbreidingscontent zelf te ervaren” aldus Randy Pitchford, President van Gearbox Software. “De Borderlands 2 Game of the Year Edition heeft meer te bieden dan enig ander pakket hiervoor, waarmee iedereen de mogelijkheid heeft om een legendarische Vault Hunter te worden en lekker mee te doen met de bekroonde chaos en lol.”

Met de Borderlands 2 Game of the Year Edition kunnen spelers alle boss-battles ervaren, het niveau van elk van de zes speelbare Vault Hunters verhogen, alle extra campaign content spelen en genieten van honderden uren shoot-and-loot chaos, tegen een hele schappelijke prijs. De Game of the Year Edition biedt meer dan €100 aan gameplay content voor €39,95 (PC en MAC) of €59.99 (Xbox 360 en PS3) en bevat om precies te zijn:

• Borderlands 2

• Captain Scarlett and her Pirate’s Booty

• Mr. Torgue’s Campaign of Carnage

• Sir Hammerlock’s Big Game Hunt

• Tiny Tina’s Assault on Dragon Keep

• Creature Slaughter Dome

• Premiere Club Content:
– Gaige, the Mechromancer Character Class;
– Gearbox Gun Pack
– Golden Key
– Vault Hunter’s Relic

• Krieg, the Psycho Character Class

• Collector’s Edition Heads and Skins

• Ultimate Vault Hunter Upgrade Pack 1

“Het succes van Borderlands 2 is ongekend en de game is hard op weg om de best verkopende titel in de geschiedenis van 2K te worden,” aldus Christoph Hartmann, President van 2K. “Met de Game of the Year Edition die deze herfst uitkomt, hebben fans de mogelijkheid om de meest complete Borderlands 2 bundel in handen te krijgen voor een ongelofelijke prijs.”

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.