Keert 'I Love Bees' terug?

Keert 'I Love Bees' terug?

Tijdens de promotie van Halo 2 verscheen I Love Bees, een alternate reality game die de echte en de digitale wereld aan elkaar wist te koppelen en Halo-fans goed bezig wist te houden. Zelfs nu, jaren later, is het nog steeds interessant om te lezen over deze bizarre marketingstrategie. Een tijd terug verscheen de tweet van Larry “Major Nelson’ Hryb waarin de Xbox-topman ook over bijen begon te praten.

I am fascinated by Bees. Their organization, resourcefulness, adaptability, navigation skills & contribution to nature is captivating

Inmiddels is deze tweet bijzonder interessant en laten Halo-fans weer flink wat speculatie los. Wat zou het betekenen? Brengt Microsoft samen met 343 Industries een I Love Bees 2.0 campagne? Draait het om Halo 5, of gaan we toch die Halo 2 Anniversary krijgen? Speculaties gaan alle kanten op, daarom heeft Halo5Follower, een grote Halo-fanclub op Youtube, alles eens netjes op een rij gezet. complottheorie├źn of heeft Hryb echt een fascinatie voor de natuur?

https://www.youtube.com/watch?v=fuKALZlLqG4

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.