Kijk de launch trailer van Forza Motorsport 7 en speel daarna meteen de game

Forza Motorsport 7

PC Xbox One
9.2

Geweldig

7.1

User Avg

Kijk de launch trailer van Forza Motorsport 7 en speel daarna meteen de game

Kijk de launch trailer van Forza Motorsport 7 en speel daarna meteen de game

Vandaag komt de officiële Forza Motorsport 7 demo beschikbaar op zowel Xbox One als Windows 10-pc’s. De demo zal vandaag vanaf 19:00 uur te downloaden zijn en bevat drie unieke race-ervaringen die de diepte en breedte van de game zullen tonen. Naast jezelf rijklaar te maken via de Forza Motorsport 7 demo’s, kun je jezelf nu ook voorbereiden door de launch trailer van de game.

De nieuwe trailer laat je de spanning voelen van racing in de echte wereld, in de bestuurdersstoel van de geweldigste wagens waar je ooit in zal rijden. De trailer bestaat volledig uit in-game 4K beelden. Voel de adrenalinerush door HDR, authentieke motorrespons en realistische audio- en visuele-ervaringen. Voor de eerste keer is het nu ook mogelijk om niet alleen je rijstijl, maar ook je Driver Gear collectie aan te passen, wat je Drivatar naar een volgend niveau zal tillen.
https://www.youtube.com/watch?v=QITXLdS3eW0
Met Forza Motorsport 7 kan iedereen het gevaar en de schoonheid van competitief racen tot het uiterste beleven. Verzamel meer dan 700 Forzavista wagens, waaronder de grootste collectie Ferrari’s, Lamborghini’s en Porsche’s van alle racegames. Beheers meer dan 30 bekende omgevingen met dynamische condities die elke keer dat je racet, veranderen. Daarnaast zal Forza Motorsport 7 meer dan vijftien Voices of Motorsport bevatten, waaronder professionele coureurs en tv-persoonlijkheden.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.