Star Wars: The Old Republic krijgt twee nieuwe uitbreidingen

Star Wars: The Old Republic krijgt twee nieuwe uitbreidingen

Dit jaar gaat ontwikkelaar Bioware twee nieuwe uitbreidingen brengen naar het online universum van Star Wars: The Old Republic. Dit heeft senior producer Bruce Maclean bekendgemaakt. De uitbreidingen worden gemaakt door hetzelfde team dat al flink wat extra content heeft gebracht in 2013, waaronder Galactic Starfighter en Rise of the Hutt Cartel. Qua omvang zou er dan ook eenzelfde behandeling als bij deze eerdere projecten verwacht mogen worden.

Daarnaast beweert Maclean dat Bioware door blijft gaan met het regelmatig updaten van het spel. Zo staan er nieuwe pvp-seizoenen, nieuwe gear en veranderingen in de verschillende klassen op de planning. Daarnaast krijgen spelers die het spel gratis spelen vanaf vandaag ook toegang tot Galactic Starfighter, een eerdere uitbreiding waarin spelers het in de ruimte met hun sterrenschip tegen anderen op kunnen nemen.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.