Bioware brengt The Outlander naar Star Wars: The Old Republic

Bioware brengt The Outlander naar Star Wars: The Old Republic

BioWare kondigt met trots aan dat op de Gamescom het verhaal en de gameplay van de Outlander voor het eerst getoond zal worden in de nieuwe verhalende uitbreiding: Knights of the Fallen Empire. Tijdens de live demo krijgt het publiek de Outlander te zien, die moeilijke keuzes zal moeten maken die bepalen hoe het verhaal zich ontwikkeld. De gevolgen kunnen onomkeerbaar zijn. Knights of the Fallen Empire introduceert de eerste negen hoofdstukken van een verhalenreeks die zich zal blijven ontwikkelen. Er zullen regelmatig nieuwe hoofdstukken gelanceerd worden.

In Star Wars: The Old Republic – Knights of the Fallen Empire ligt de nadruk op een filmische manier van verhalen vertellen. Spelers zijn de ster van hun eigen persoonlijke Star Wars-sage en kruipen in de huid van de Outlander, een veteraan uit de Great Galactic War. Spelers zullen naar de rand van het universum reizen en oog in oog komen te staan met een nieuwe vijand: de Eternal Emperor, Valkorion. Ze zullen tot de ontdekking komen dat zijn duistere lot verbonden is aan dat van hen. Deze uitbreiding bevat de kenmerken waaraan je games van BioWare kunt herkennen: nieuwe werelden om te verkennen, nieuwe lotgenoten die je kunt rekruteren voor jouw eigen alliantie en een dynamisch verhaal dat spelers zelf kunnen vormen aan de hand van de keuzes die ze maken.

Star Wars: The Old Republic – Knights of the Fallen Empire is gratis voor alle Subscribers en wordt op 27 oktober 2015 gelanceerd. Spelers kunnen zich vanaf nu tot de lancering aanmelden voor het Subscriber Rewards Program om de Epic Story XP Boost te ontvangen. Bovendien kunnen Subscribers vanaf 11 augustus hun eigen legendarische schietgrage held rekruteren: Nico Okarr. Ga voor meer informatie naar www.StarWarsTheOldRepublic.com/fallen-empire/rewards. Wij hebben de game al in actie gezien, dus spoedig vind je op GameParty de eerste preview.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.