Kojima wil fotorealisme benaderen met Metal Gear Solid 5

Kojima wil fotorealisme benaderen met Metal Gear Solid 5

Dat games steeds mooier worden weten we allemaal. Met de komst van twee nieuwe next-gen apparaten kan de volgende stap ook gezet gaan worden. Hideo Kojima, de man achter de Metal Gear-franchise, wil een nog grotere stap gaan zetten. Door middel van de nieuwe FOX Engine wil hij fotorealistische graphics op je beeld gaan toveren. Hij laat wel weten dat het lastig gaat worden. Op screenshots is het inmiddels te behalen maar wanneer de actie gaat bewegen, kan de graad van realisme nog net niet gehandhaafd blijven.

In the screenshot taken from FOX engine that we recently released, u can see the reality comes in when we take Snake out.That’s my headache. In fact we’re aiming photo-realistic graphic quality in MGSV but once Snake comes in that frame, such reality get lost.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.