Komend weekend gratis multiplayer op PlayStation 4

Komend weekend gratis multiplayer op PlayStation 4

De PlayStation 4 is over een paar maanden een jaar oud en inmiddels zijn de meeste gamers wel gewend aan het idee dat er betaald moet worden om online te kunnen gamen op dit platform. Voordeel is dan weer wel dat je toegang krijgt tot de Instant Game Collection waar iedere maand gratis games te vinden zijn. Zolang je geen PlayStation Plus hebt heb je dus beperkt of geen toegang tot de multiplayer van games. Dit zal echter komend weekend veranderen want dan zullen de poorten van het grote multiplayer paradijs openslaan voor iedereen.

Het open weekend zal starten op vrijdagochtend om 09:00 uur en zal door gaan tot maandagochtend 09:00 uur. Na deze tijd is een PlayStation Plus-lidmaatschap vereist voor de multiplayer op de PlayStation 4. Tijdens dit open weekend zijn echter de Instant Game Collection en cloud opslag niet beschikbaar voor niet Plus-leden.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.