Komt Batman: Arkham Orgins – Blackgate naar de consoles?

Komt Batman: Arkham Orgins – Blackgate naar de consoles?

We waren niet bijzonder onder de indruk van Batman: Arkham Origins – Blackgate. De titel die origineel verscheen voor de PlayStation Vita en Nintendo 3DS stond duidelijk in de schaduw van zijn grotere broer op de Xbox 360, PC en PlayStation 4. Nu lijkt het er echter op dat de game alsnog de overstap naar die consoles gaat maken, eenzelfde stap die eerder gemaakt werd met Assassin’s Creed: Liberation.

Batman: Arkham Orgins – Blackgate is namelijk opgedoken in de Xbox Games Store waar gesproken wordt over een release op Xbox Live Arcade. Het zou zomaar kunnen dat de titel van Armature Studio daarna ook de PlayStation 3 aan gaat doen. Volgens de gegeven informatie op de Xbox-pagina verschijnt de game op 25 maart in een opgepoetst HD-jasje en met extra content.

Batman: Arkham Origins Blackgate – Deluxe Edition amplifies the 2.5-D game with new maps, enemy encounters, difficulty levels, batsuits, and enhanced visuals. A companion game to Batman: Arkham Origins, players can continue the storyline of the console version and discover more details of the Dark Knight’s past. Featuring stealth gameplay, free-flow combat, and Batman’s famed arsenal of gadgets, the genuine Arkham experience is reproduced in a deep, action packed side-scrolling adventure.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.