Komt Batman: Arkham Three volgend jaar al?

Komt Batman: Arkham Three volgend jaar al?

We zitten momenteel nog midden in het verhaal van Batman: Arkham Origins. De game die dient als voorloper op Arkham Asylum, is dan ook pas vorige week verschenen. Opmerkelijk is dat de game dit keer niet van ontwikkelaar Rocksteady afkomstig is, maar van Warner Bros. Montreal. Er gaan al flink wat tijden geruchten rondom het nieuwe project van Rocksteady, maar een aankondiging is er nog steeds niet. Volgens Kotaku zijn er vacatures verschenen waarin mensen gezocht worden voor een AAA-titel. De vacature lijkt verdacht veel op een eerdere vacature van Rocksteady, de originele Arkham-ontwikkelaar. De nieuwe werknemers zouden werken aan een project dat ‘has been tippend of to be one of the most succesfull games of 2014′. Zou dit betekenen dat we het vervolg op Arkham City volgend jaar gaan zien?

Arkham Origins is ontwikkeld als een lekker tussendoortje voor de fans, het echte (next-gen?) avontuur moet nog beginnen. Vermoedelijk gaat Rocksteady’s volgende game dus verder waar Arkham City haar einde vond. Echter circuleren er geruchten op het web die duiden op de toevoeging van het DC Comics Universe. Zo zou het zomaar eens kunnen zijn dat Superman, Wonder Woman en de Green Lantern ineens verschijnen in de game. Zou het waar zijn? In Arkham City waren in ieder geval genoeg hints te vinden om een vervolg te kunnen garanderen.
All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.