Komt The Uncharted Collection naar PlayStation 4?

Komt The Uncharted Collection naar PlayStation 4?

Gamers met een PlayStation 4 staan te springen om met de volgende Uncharted aan de slag te gaan. Echter, volgens een Italiaanse bron, kunnen spelers op de console al eerder met de franchise aan de slag gaan. De bron spreekt over een Uncharted Collection voor het platform. De bundel zou moeten bestaan uit Uncharted: Drake’s Fortune, Uncharted 2 Among Thieves, Uncharted 3 Drake’s Deception en de PlayStation Vita-titels Uncharted: Golden Abyss en Uncharted: Fight for Fortune. Daarnaast zouden het geen simpele overzettingen van de games zijn maar moeten er next-gen mogelijkheden terug te vinden zijn in het spel.

Natuurlijk is het een gerucht en is niets bevestigd. Wel klinkt het als een logische stap om deze game eind dit jaar uit te geven om mensen die nog geen kennis hebben gemaakt met de serie een mooie intro te geven zodat iedereen later kan genieten van Uncharted 4.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.