Konami komt met Metal Gear Survive

Metal Gear Survive

PC PlayStation 4 Xbox One
6.4

Gemiddeld

Konami komt met Metal Gear Survive

Konami komt met Metal Gear Survive

Tijdens de Gamescom 2016 heeft Konami de game Metal Gear Survive aangekondigd. Een releasedatum is nog niet bekend gemaakt maar volgend jaar wordt de game verwacht voor de Xbox One, Playstation 4 en op de PC.

Het spel zal zich afspelen na de gebeurtenissen van Metal Gear Solid V: Ground Zeroes. In Metal Gear Survive zijn de overlevende leden van Militaires Sans Frontières door een zwart gat naar een ander universum getransporteerd. Hier worden zij gedwongen crystalline zombies aan te vallen. Weinig meer is bekend over de game. Behalve dat de game een vier speler co-op-modus heeft waar door middel van nieuwe wapens de zombies bestreden moeten worden en ‘overleven’ het sleutelwoord van de game is.

Konami over de game: “Metal Gear Survive zal op een geheel nieuwe wijze kijken naar de stealth-elementen die de serie zo beroemd maakten”, zei de Europese president van Konami, Tomotada Tashiro in een persbericht, “maar dit keer door een unieke co-op setting die is ontworpen om een boeiende multiplayer-ervaring neer te zetten.”

Metal Gear Survive zal gebruik maken van dezelfde Fox engine waar ook beide delen van Metal Gear Solid V op draaien. Na de Gamescom zal Konami met meer informatie rondom de game komen.
Stond aan de babywieg van GameParty en is verantwoordelijk voor de gehele website. Noem het de grote eindbaas.