Leatherface en Xenomorph naar Mortal Kombat X

Leatherface en Xenomorph naar Mortal Kombat X

Vandaag bevestigt Warner Bros. Interactive Entertainment vier nieuwe speelbare karakters voor Mortal Kombat X in de Kombat Pack 2 als downloadable content in het eerste kwartaal van 2016. De nieuwe gastpersonages zijn Leatherface uit The Texas Chainsaw Massacre en de Xenomorph van de klassieke sci-fi horror film franchise Alien. Extra karakters zijn de klassieke Mortal Kombat personages Bo Rai Cho, meester van de dronken vuist en favorieten van de serie Cyrax, Sektor en Robot Smoke in de vorm van een nieuwe strijder, Tri-Borg.
Mortal Kombat X is NetherRealm Studios meest recente game in hun legendarische, veelgeprezen vechtgame franchise en stelt de iconische franchise voor aan een nieuwe generatie. De game combineert een filmische presentatie met geheel nieuwe gameplay voor de meest brute Kombat ervaring ooit. Met een nieuwe ervaring die spelers volledig in zijn ban heeft, biedt de game een hardnekkige online wedstrijd waar ieder gevecht telt in een wereldwijde strijd voor heerschappij.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.