Quan Chi is terug in Mortal Kombat X

Quan Chi is terug in Mortal Kombat X

Warner Bros. Interactive Entertainment en NetherRealm Studios kondigen de getatoeëerde tovenaar Quan Chi aan als het laatste bevestigde personage van Mortal Kombat X, het volgende hoofdstuk in de bekroonde vechtgame franchise. Quan Chi voegt zich bij de reeds aangekondigde lijst strijders zoals de favorieten van vele fans Scorpion en Sub-Zero, Kano en Raiden; nieuwkomers Cassie Cage, D’Vorah, Ferra / Torr, en Kotal Kahn; Goro die verkrijgbaar is als wereldwijde retail pre-order karakter.

De nieuwe video, ingesproken door Shaun Himmerick, executive producer bij NetherRealm Studios, toont Quan Chi’s terugkeer in Mortal Kombat X en laat zien hoe hij gebruik maakt van krachtige magie en deskundige sluwheid om zo iedereen die in zijn weg staat te vernietigen. Bekijk hoe hij spreuken afvuurt op zijn vijanden met behulp van zijn Sorcerer variation, donkere portalen opent met de Warlock variation en een beest uit de NetherRealm oproept die aan zijn zijde vecht met behulp van de Summoner variation.
Mortal Kombat X is de nieuwe langverwachte game van NetherRealm Studios in de serie. De game staat gepland voor 14 april 2015 voor de PlayStation 4, PlayStation 3, Xbox One, Xbox 360 en PC.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.