Release datum en pre-order actie voor Mortal Kombat X

Release datum en pre-order actie voor Mortal Kombat X

Warner Bros. Interactive Entertainment bevestigt dat Mortal Kombat X, ontwikkeld door NetherRealm Studios, gepland staat voor wereldwijde release op 14 april 2015. De game komt beschikbaar voor PlayStation 4, PlayStation 3, Xbox One, de Xbox 360 en PC.

Het legendarische karakter Goro uit de serie is aangekondigd als wereldwijde retail pre-order exclusive. Goro, de verwilderde, vierarmige Shokan soldaat, maakt zijn eerste verschijning in meer dan 8 jaar en is beschikbaar op dag van release als speelbare strijder voor iedereen die Mortal Kombat X pre-ordert.

Mortal Kombat X is de nieuwe langverwachte game in de legendarische, bekroonde vechtgame franchise die de iconische franchise in een nieuwe generatie zet. De game combineert een filmische presentatie met geheel nieuwe gameplay voor de meest brute Kombat ervaring ooit en biedt een nieuwe ervaring die spelers in een voortdurende online strijd brengt, waar elk gevecht telt in een wereldwijde wereldwijde machtsstrijd. Spelers krijgen met Mortal Kombat X voor de eerste keer de mogelijkheid te kiezen uit verschillende variaties binnen ieder karakter, wat impact heeft op zowel strategie als vechtstijl. Spelers beginnen aan een nieuw verhaal met daarin een aantal van de meest belangrijke karakters, zoals Scorpion en Sub-Zero. Daarnaast introduceert de game nieuwe uitdagers die de krachten van goed en slecht vertegenwoordigen, waarmee het verhaal bij elkaar wordt gebracht.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.