Krijg drie legendarische Pokémon als Pokémon bank-abonnee

Krijg drie legendarische Pokémon als Pokémon bank-abonnee

The Pokémon Company International en Nintendo hebben bekendgemaakt dat abonnees van Pokémon Bank die tussen 4 maart en 31 oktober 2016 van hun account gebruikmaken, speciale versies ontvangen van Pokémon Regirock, Regice en Registeel, drie Legendarische Pokémon uit de regio Hoenn.

De drie Legendarische Pokémon, die verschijnen in Pokémon Omega Ruby en Pokémon Alpha Sapphire, zijn elk level 50 en hebben verborgen vaardigheden die eerder niet konden worden verkregen bij het vangen in het wild in het normale spel. Deze Pokémon zijn exclusief beschikbaar voor abonnees van Pokémon Bank.

Pokémon Bank is een applicatie en dienst voor spelers van de videospellen Pokémon X, Pokémon Y, Pokémon Omega Ruby en Pokémon Alpha Sapphire voor Nintendo 3DS-systemen. Hiermee kunnen ze hun Pokémon in speciale boxen beheren op internet.

Regirock heeft de verborgen Vaardigheid Sturdy. Sturdy betekent dat als Regirock vol HP heeft en geraakt wordt door een aanval waarmee deze normaal knock-out zou zijn, de Pokémon deze aanval kan doorstaan en 1 HP overhoudt. Deze Pokémon is daardoor een kracht waarmee terdege rekening moet worden gehouden.

Regice heeft de verborgen Vaardigheid Ice Body, waardoor de Pokémon de HP kan herstellen als het hagelt. Met de nieuwe verborgen vaardigheid Ice Body kan Regice profiteren van de weersomstandigheden en daardoor langer in gevecht blijven en nog meer schade aanrichten bij vijanden.

Registeel heeft de verborgen vaardigheid Light Metal waardoor de Pokémon half zo zwaar weegt. Hierdoor loopt Registeel minder schade op bij aanvallen die krachtiger worden naarmate het doel zwaarder is, zoals de aanvallen Grasknoop en Lage Schop. Door de verborgen Vaardigheid Light Metal wordt Registeel sterker en zal deze eerder kunnen terugslaan.

Om deze drie Pokémon te ontvangen moeten spelers Pokémon Link in hun exemplaar van Pokémon X, Pokémon Y, Pokémon Omega Ruby, of Pokémon Alpha Sapphire gebruiken nadat ze via een van deze spellen naar Pokémon Bank zijn gegaan. Regirock, Regice en Registeel worden één voor één ontvangen van Pokémon Bank en spelers kunnen deze drie Pokémon maar één keer ontvangen.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.