Krijgen we dit najaar Call of Duty: Black Ops 4?

Call of Duty: Black Ops 4

PC PlayStation 4 Xbox One
8.3

Sterk

5

User Avg

Krijgen we dit najaar Call of Duty: Black Ops 4?

Krijgen we dit najaar Call of Duty: Black Ops 4?

Geruchten dien je altijd met een korreltje zout te bestrooien, maar sommige bronnen hebben nu eenmaal al hun betrouwbaarheid bewezen, Marcus Sellars is er zo eentje. Sellars is een industry insider die wist te voorspellen dat Dark Souls naar de Switch komt en dat Nintendo bezig was met Labo. Het gerucht dat hij vandaag de wereld in stuurt stelt dat de nieuwe Call of Duty dit najaar Black Ops 4 zal worden. De game zou naar verluid een moderne setting hebben, maar wel met een traditionele boots on the ground aanpak werken. (dus zonder het wallrunnen en jetpack doublejumpen van een Advanced Warfare of Black Ops 3)

Extra belangrijk aan dit gerucht is dat er ook gewag wordt gemaakt van een versie voor Nintendo switch die gebruik zou gaan maken van unieke mogelijkheden als HD Rumble en Motion Controls. Wordt ongetwijfeld vervolgd.

Iedere gamesite heeft die ene toffe, lieve meid nodig die te porren valt voor de schattige platformgames. Hier bij GameParty moeten we het echter nog steeds met Eefje stellen. Een inktzwart gevoel voor humor, ietwat van een grote bek en een voorliefde voor de meest gewelddadige games die je kan bedenken. Dat is Eefje in een notendop.