Laatste Wildstar Warplots Flick vrijgegeven

Laatste Wildstar Warplots Flick vrijgegeven

NCSoft en Carbine Studios presenteren “40 versus 40 battle royale” in de nieuwste Wildstar Warplots Flick. Enorme forten en onvoorstelbare overwinningen, Warplots heeft het allemaal. Bekijk snel de video.

Carbine Studios presenteert WildStar, de nieuwe sci-fi MMO, die gepland staat voor op 3 juni 2014. WildStar combineert unieke gestyleerde art met de laatste technologie voor een ongekende visuele ervaring. WildStar speelt zich af op de planeet Nexus, een mysterieuze wereld die verlaten is door de aloude Elden. Zij hebben het land rijk achtergelaten, boordevol schatten en technologieën, die ontdekt en verkregen kunnen worden. Spelers kunnen een wild en mysterieus avontuur beleven dat plaatsvindt in de ruïnes van een vooruitstrevende samenleving. Beleef een unieke wereld met ongekende mogelijkheden om te ontdekken!

Zin om Wildstar aankomend weekend zelf eens te proberen? Wij geven je gratis toegang tot de game. Kijk gewoon even hier.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.