Wildstar nu beschikbaar als pre-order

Wildstar nu beschikbaar als pre-order

Pre-orders zijn nu beschikbaar voor de langverwachte MMORPG van NCSOFT en Carbine Studios. WildStar weet spelers te betoveren met een aantrekkelijke en unieke animatiestijl, robuuste housing customisation en gevechten boordevol actie die de vaardigheden van spelers daadwerkelijk test met met een combinatie van beweging, richten en ‘telegraph’. De persoonlijkheid van de game is uniek; humoristisch, maar doorspekt met een mysterieuze ondertoon die impliceert dat er meer gebeurt op planeet Nexus dan je op het eerste oog ziet. WildStar geeft spelers de vrijheid om de game te ervaren, zoals zij willen spelen met behulp van het innovatieve Path systeem en biedt tegelijkertijd een ongekend mogelijkheid deze wereld te onderzoeken en ontdekken. Spelers die de game pre-orderen, krijgen early access tot verschillende closed en open beta events en ontvangen verschillende in-game items en voordelen, zoals:

• Early game access vanaf zaterdag 31 mei (drie dagen voor de officiële lancering van de game)
• Een exclusieve Rocket House
• Een mini-ship housing decoratie, die spelers extra ‘rest experience’ punten geeft
• Een 10-slot storage bag voor verhoging van de character inventory
• De mogelijkheid om karakter en guild namen te reserveren voor de lancering

Voor de pre-order zijn twee versies van de game beschikbaar: Standard en Deluxe, welke beiden later digitaal beschikbaar zijn of via de winkel als limited edition collectable Steelbook. WildStar wordt officieel gelanceerd op dinsdag 3 juni 2014.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.