Last Team Standing Update voor GTA Online is nu verkrijgbaar

Last Team Standing Update voor GTA Online is nu verkrijgbaar

Rockstar heeft GTA Online voorzien van een update. De Last Team StandingDLC introduceert krachtige wapens, tactische uitrustingen, hoogwaardige voertuigen en volledig nieuwe Creator mogelijkheden, net als 10 nieuwe Last Team Standing Jobs die zich door heel Los Santos en Baine County bevinden. Ook zijn er aanpassingen aan de gameplay gemaakt voor meerdere game types en verbeterde matchmaking.

Met de Last Team Standing Creator, kunnen spelers nu GTA Online Jobs maken in deze strategische en dodelijke mode waarin teams het tegen elkaar moeten opnemen zonder een tweede kans. Deze Creator update zorgt er ook voor dat je extra rondes aan Captures en Last Team Standing Jobs kunt toevoegen, of de inzet verhogen bij Rockstar gecreëerde LTS, Captures en Versus Missions. Ook zijn er nieuwe Forced Weapon instellingen toegevoegd, deze maken het mogelijk om het wapen limiet specifieke opties te geven zoals “Snipers-Only”.

Nieuwe items
– Wapens
o Heavy Shotgun
o Marksman Rifle

– Voertuigen
o Shitzu Hakuchou sport motor
o LCC Innovation helicopter
o Lampadati Furore GT sport auto
o Daarnaast ook nieuwe outfits, maskers, kleding, kogelvrije helmen en meer.

Nieuwe gameplay aanpassingen
Als onderdeel van de automatische update van vandaag, is het stem scherm bij Jobs globaal gesynchroniseerd, wat het mogelijk maakt om sessies samen te voegen waar spelers voor dezelfde job hebben gestemd. Dit, samen met de on-call matchmaking geintroduceerd in een eerdere update, maakt het voor spelers mogelijk om Jobs die zij zoeken makkelijker kunnen vinden, en zoveel mogelijk bij gelijkgestemde spelers te blijven.

Andere gameplay aanpassingen:
– Spelers kunnen nu On-call bij activiteiten (Arm-Wrestling, Darts, Golf, etc.).
– Spelers kunnen nu een Quick Match aangaan, met vrienden of alleen, bij activiteiten (Arm-Wrestling, Darts, Golf etc.) door voor deze optie in de telefoon te kiezen.
– Limieten met wedden zijn verhoogd van GTA$2,500 naar GTA$10,000.

Een volledig overzicht van alle aanpassingen, tweaks en fixes zijn te vinden op de Rockstar Support site.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.