Launch trailer The LEGO Movie Videogame vrijgegeven

Launch trailer The LEGO Movie Videogame vrijgegeven

Woensdag 12 februari verschijnt The LEGO Movie Videogame op Xbox One, Xbox 360, PlayStation 4, PlayStation 3, Wii U, Nintendo 3DS, PlayStation Vita en PC. Reden genoeg om te vieren met een heuse launch trailer.
In The LEGO Movie Videogame nemen spelers de humoristische en actievolle rol van Emmet aan. Emmet is een doodgewoon LEGO minifiguur die ten onrechte wordt aangezien voor “The Special”, een personage die volgens de voorspelling de wereld kan redden van een kwaadaardige LEGO tiran. Spelers kunnen de ontzagwekkende kracht van de ‘Master Builders’ gebruiken om nieuwe buitengewone LEGO creaties te bouwen. Daarnaast kunnen spelers de rol van meer dan 90 speelbare, door de film geïnspireerde, karakters aannemen in 15 spannende levels. Dit wordt een authentieke LEGO ervaring zoals spelers nooit eerder beleefd hebben, met een compleet nieuwe LEGO animatiestijl die de beweging en het gevoel van de echte LEGO bouwsets evenaart.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.