Launch trailer voor Lego The Hobbit

Launch trailer voor Lego The Hobbit

Gisteren kon je hier onze recensie al lezen terwijl je hier de video review kon bekijken. Nu komt ontwikkelaar Travellers Tales met een heuse launch trailer voor LEGO The Hobbit. Tom Stone, Managing Director, TT Games:

De LEGO The Hobbit videogame biedt LEGO en Midden-aarde fans van alle leeftijden een nieuwe manier om de legendarische avonturen van Bilbo en zijn metgezellen uit de eerste twee films van Peter Jacksons The Hobbit trilogie te ervaren. Er is voor ouders geen betere manier om het geliefde klassieke verhaal dat in The Hobbit films verteld wordt te delen met hun kinderen, dan via de LEGO The Hobbit videogame. In de videogame kunnen zij samen ontdekken, onderzoeken en bouwen in Midden-aarde zoals nooit tevoren.

LEGO The Hobbit neemt spelers mee op epische zoektochten en een variëteit aan avonturen. Spelers gaan op onderzoek uit op bekende locaties uit de film zoals Meerstad, Dal, Erebor, Balingshoek, Aardmanstad, Demsterwold, Rivendel en de High Pass over de Nevelbergen. Fans kunnen daarnaast in de huid kruipen van hun favoriete personage waaronder Bilbo Balings, Gandalf en de Dwergen van Erebor: Thorin, Fíli, Kíli, Óin, Glóin, Dwalin, Balin, Bifur, Bofur, Bombur, Dori, Nori en Ori. Elk personage heeft zijn eigen unieke en hilarische vaardigheden. Een van de belangrijkste nieuwe kenmerken van de game is de mogelijkheid om de vaardigheden van de Dwergen te combineren, zoals ‘buddy fighting’, ‘two-player attack’, ‘staff climb’, ‘mace swing’ en ‘belly bounce’. Dit helpt de Dwergen in hun strijd tegen tegen Orcs en andere vieze wezens of om voortuitgang te boeken in de game.
Vrienden en familie zullen genieten van de ontdekkingstocht door Midden-aarde door middel van de gemakkelijk toegang drop-in, drop-out gameplay optie die beschikbaar is voor consoles. Spelers kunnen door 16 levels navigeren, meer dan 90 speelbare personages vrijspelen, deelnemen aan diverse schatzoektochten, edelstenen delven, de buit van vijanden ontdekken, krachtige magische items maken en objecten verzamelen, terwijl ze schitteren in een game vol raadsels en de kracht van De Ring ontdekken.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.