Launch trailer voor Middle-earth: Shadow of War

Middle-earth: Shadow of War

PC PlayStation 4 Xbox One
8.6

Sterk

5

User Avg

Launch trailer voor Middle-earth: Shadow of War

Warner Bros. Interactive Entertainment heeft aangekondigd dat Middle-earth: Shadow of War, het epische vervolg op het bekroonde Middle-earth: Shadow of Mordor nu verkrijgbaar is voor de Xbox One, Windows 10-pc (Windows Store), Steam, PlayStation 4 en PlayStation ®4 Pro. De verbeteringen voor de Xbox One X zijn tegelijkertijd met de lancering van de console op 7 november beschikbaar. Middle-earth: Shadow of War, ontwikkeld door Monolith Productions, bouwt voort op het innovatieve Nemesis-systeem van de studio, waarmee de spelers voor elke speelsessie hun eigen unieke wereld kunnen creëren en beleven.

Middle-earth: Shadow of War is een vervolg op het originele verhaal van Middle-earth: Shadow of Mordor, dat meer dan 50 industrieprijzen heeft ontvangen. Talion en Celebrimbor, de Bright Lord, keren terug om een nieuwe krachtring te smeden en het op te nemen tegen hun dodelijkste vijanden, onder wie Sauron en zijn Nazgûl, in een kolossale strijd om Middle-earth™. Deze open wereld actie-RPG wordt aangedreven door het Nemesis-systeem. De introductie van Orc-volgelingen zorgt voor compleet nieuwe verhalen over loyaliteit, verraad en wraak, en de toevoeging van indrukwekkende Nemesis-forten vereist verschillende strategieën om dynamische bolwerken te veroveren en persoonlijke werelden te creëren, met meer keuzes en mogelijkheden dan ooit tevoren.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.